Laktaši: Potpisivanje ugovora i prilika za realizaciju projektnih ideja mladih

Na trećem javnom pozivu “Fondacije Mozaik”, “Omladinske banke Laktaši” i “Grada Laktaši” podržane su dvije projektne ideje “Škola karatea u Slatini” i “Kreativne radionice za djecu sa posebnim potrebama”. Ukupna vrijednost trećeg poziva iznosila je 4.600 konvertibilnih maraka.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su direktor programa Omladinske banke Željko Pauković, asistentkinja programa Helena Kreća, članica Odbora Omladinske banke Ivana Lakić i članovi neformalnih grupa koji su dobili priliku za razvoj svoje projektne ideje.

„Zahvalni smo Gradskoj upravi Grada Laktaši, Fondaciji Mozaik, Omladinskoj banci Laktaši što su uvijek tu da u zajedničkoj simbiozi podrže mlade i budu na neki način dio njihovog sna u doprinosu zajednici. “Omladinska banka Laktaši” , “Grad Laktaši” i “Fondacija Mozaik” su tu i u budućnosti za sve mlade koji budu htjeli da kroz naš program ostvare svoje ideje. Nesebično i bezuslovno za svakoga građanina naše zajednice“, istakli su članovi Odbora Omladinske banke Laktaši.