O projektu

Sa fokusom na značaj lokalnih zajednica, kreirali smo platformu koja na jednom mjestu prezentuje sve načelnike/gradonačelnike opština i gradova u Bosni i Hercegovini i dobre ideje i projekte koje realizuju.

Želimo da prikažemo sve pozitivne stvari koje načelnici/gradonačelnici u BiH rade u svojim lokalnim zajednicama kako bi njihove priče bile što vidljivije.

Na ovaj način podstičemo neku vrstu konkurencije i stvaranje atmosfere u kojoj se nastoji biti bolji od drugih, ali po korisnim i značajnim projektima za svoju sredinu.

Svi načelnici i gradonačelnici u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine imaće priliku da na ovom sajtu objave aktuelne vijesti, započete i realizovane projekte i aktivnosti i tako pošalju pozitivnu sliku o svojoj lokalnoj zajednici širem okruženju.

Upravo takve objave, konkretna, realizovana djela govore o gradonačelniku i njegovoj zajednici više od bilo kakvih promotivnih objava, a biće i glavni i jedini parametri za izbor najboljeg gradonačnika i načelnika opštine sedmice ili mjeseca koje ćemo redovno birati na portalu.