O nama

Agencija Info 5 d.o.o. osnovana je u aprilu 2008. godine u Banjaluci. Primarna djelatnost  su odnosi s javnošću i marketing.

Od samog osnivanja agencija Info 5 realizovala je brojne uspješne kampanje za različite klijente, a sa nekim od njih saradnja traje od početka do danas.

Stalni tim agencije Info 5 sastavljen je od obrazovanih mladih ljudi koji su edukovani u oblastima novinarstva, medija i odnosa s javnošću. Naši spoljni saradnici su grafički dizajneri, fotografi i IT stručnjaci koji će uspješno odgovoriti svakom poslovnom zahtjevu klijenta.

Imamo i višegodišnje iskustvo u organizovanju događaja za klijente. Dobra saradnja sa brojnim podizvođačima na prostoru cijele BiH garantuje najbolja rješenja za zahtjeve klijenta u svim segmentima organizovanja događaja – izbor prostora, osmišljavanje programa, iznajmljivanje zvučne i svjetlosne opreme, ketering, usluga vođenja programa i kompletan vizuelni identitet koji podrazumijeva grafičku pripremu i štampu.

Agencija Info 5 ide u korak s vremenom i prati aktuelne trendove u oblasti komunikacija kako bismo svim našim klijentima ponudili najkvalitetniju moguću uslugu na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt podaci:

Adresa: Momčila Popovića br. 6, Banja Luka

Telefon i faks: 051/961 – 770

Mejl adresa: [email protected]

Direktorica:

Brankica Tejić – Jerinić

Saradnici:

Svetlana Ćopić

tel: 066/800-281

mejl adresa: [email protected]

Aldijana Mirković

tel: 066/800-285

mejl adresa: [email protected]

Marketing

Bojana Kelečević

tel: 065/670-495

mejl adresa: [email protected]