Kotor-Varoš: Dani otvorenih vrata

Lokalna uprava opštine Kotor Varoš obavještava sve privrednike da će se, počevši od 04.03.2021. godine, svakog prvog četvrtka u neparnim mjesecima (januar, mart, maj, juli, septembar, novembar) u sali Skupštine opštine sa početkom u 12.00 časova održavati „Dani otvorenih vrata“.

U ove dane svi zainteresovani preduzetnici, vlasnici malih preduzeća, sva lica koja su zainteresovana za pokretanje vlastitog posla, koji imaju određena pitanja, preporuke, pritužbe, ideje mogu da razgovaraju i dobiju odgovore od načelnika opštine Kotor Varoš i načelnika Odjeljenja za privredu.

Preduzetništvo kao privredna grana na području opštine Kotor Varoš ima dugu tradiciju i zapošljava značajan broj radnika.

Imajući u vidu da je globalna pandemija proizvela veliki broj negativnih efekata na cjelokupnu ekonomiju, te da su preduzetnici istom teško pogođeni potrebno je da se u direktnom kontaktu sa preduzetnicima razgovara o njihovim problemima, potrebama kao i načinu prevazilaženja istih.

Lokalna uprava poziva sve privrednike da uzmu učešće u „Danima otvorenih vrata” u cilju zajedničkog rješavanja problema.