Bosansko Grahovo: Načelnik čestitao Novu godinu

Uroš Đuran, načelnik opštine Bosansko Grahovo čestitao je svim građanima ove lokalne zajednice nastupajuće praznike.

Čestitku prenosimo u cjelosti:

Poštovani sugrađani,

Završila se još jedna kalendarska godina za koju možemo reći da je bila opterećna brojnim izazovima ( Corona virus Covid 19), posebno u ekonomskoj sferi, ali i dobrim dijelom uspješna za našu lokalnu zajednicu i njene stanovnike.

Više je razloga da budemo zadovoljni, a mi u lokalnoj samoupravi imamo obavezu više da istrajemo u namjerama da dostignemo postavljene ciljeve i zadatake.

Naš cilj, da kvalitet života građana opštine Bosansko Grahovo i pored svih teškoća održimo na zadovoljavajućem nivou je u velikoj mjeri ostvaren.

U godini za nama, nastojali smo da izgrađujemo, popravljamo, uređujemo i uljepšavamo naš grad naśu opštinu, podižemo nivo komunalnih usluga bez obzira na poteškoće i probleme sa kojima se susrećemo, realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane.

Čestitajući Vam Novu 2022. godinu, uz želju da bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više energije, trpeljivosti,  strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli, do ostvarenja zacrtanog cilja na izborima 2020 godine.

Volimo i gradimo i dalje naše Grahovo, našu opštinu i dio sebe ugradimo u njegovu bolju budućnost, kako bi i dalje bilo poželjno mjesto za život, opstanak na ovim prostorima, grad odnosno opština  kakvu zaslužuju njegovi stanovnici.

Srećna Nova 2022. godina!”

Vaš načelnik Uroš Đuran