Bosansko Grahovo: Postavljena spoljna stolarija i krov na domu kulture

Na objektu Doma kulture “Gavrilo Princip” u Bosanskom Grahovu postavljena je spoljna stolarija i urađen krov, zahvaljujući donatorskim sredstvima Srbije koja je do sada izdvojila oko 472.000 KM, rekao je Srni načelnik ove opštine Uroš Đuran.

Đuran je zahvalio Srbiji za pomoć započetoj rekonstrukciji Doma kulture, ističući da zahvalnost duguje i Republici Srpskoj i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Prema njegovim riječima, u znak zahvalnosti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću postavljen je plakat na djelimično rekonstruisanom objektu Doma kulture.

“Mi smo ispred Opštinske uprave postavili plakat, s obzirom na to da je naša dužnost i obaveza da zahvalimo predsjedniku Vučiću koji je donacijom mnogo doprinio da život Grahovljana unaprijedi, da bude bolji i ljepši”, rekao je Đuran.

On je navodi da se Grahovljani raduju svakom uspjehu Srbije.

“Žao mi je što takve donacije postaju predmet političkih previranja i slanja loše slike o našem Grahovu. Raduje nas svaki uspjeh Srbije jer se odražava i na našu lokalnu zajednicu”, rekao je Đuran.

On je izrazio nadu da će Srbija i Republika Srpska nastaviti da pomažu opštini Bosansko Grahovo.

(Srna)