Druženje i dobra organizacija: Održana trka „Banjalučka proljećna desetka“, prisustvovali i predstavnici Grada

U okviru Banjalučke trkačke lige održana je druga od četiri planirane trke. Trka pod nazivom „Banjalučka proljećna desetka“ održana je u Parku „Mladen Stojanović“ i osim banjalučkih trkača učešće su uzeli i trkači iz šire regije.

Grad je podržao ovu trku, a prisustvovale su joj savjetnice gradonačelnika Mirna Savić – Banjac i Vedrana Prole, kao i portparol Gradske uprave, Adriana Basara.

Savjetnica Savić – Banjac čestitala je svim učesnicima, pobjednicima trka i organizatoru na uspješnoj organizaciji još jedne „Banjalučke proljećne desetke“.

-Na poziv dragog kolege Duška Tadića imala sam čast i zadovoljstvo da podijelim medalje na Banjalučkoj trkačkoj ligi. Raspoloženje, druženje i dobra organizacija su obilježili ovaj događaj – poručila je Savić – Banjac, koja je zajedno sa savjetnicom Prole uručila nagrade najboljim.

Organizator Duško Tadić izjavio je da je sve prošlo u najboljem redu i da je zahvalan za podršku trkačke zajednice zahvaljujući kojoj su iznijeli mnoge humane i druge akcije.

-Veliku zahvalnost dugujemo trkačkoj zajednici, kao i svim ostalim trkačima na podršci svih humanih akcija koje radimo i ovom prilikom pozivamo sve da pozivom na broj 1413 pomognemo liječenje našeg sugrađanina Sergeja Stupara – zaključio je Tadić.