Pale: Završena desetodnevna manifestacija “Snježna čarolija”

Desetodnevna manifestacija “Snježna čarolija”, koja je uz bogat sadržaj okupila veliki broj posjetilaca, završena je na Palama.
Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić rekao je da je manifestacija završena sinoć uz raznolik zabavni i kulturni program namijenjen svim uzrastima.

“Osim besplatnog klizališta i ponuda u kućicama u Olimpijskom parku na Palama, mnogi su uživali u jahanju ponija, oslikavanju lica /face painting/, balonskom modeliranju, zimskoj zumba žurci i igrama bez granica, paketićima, maskotama. Svi su zadovoljni i čujemo lijepe reakcije”, rekao je Ikonić.

On je dodao da će Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo sljedeće sezone manifestaciju dodatno obogatiti raznim sadržajima.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović zahvalio je svima koji su učestvovali u organizaciji manifestacije koja je upotpunila “Paljansku zimu”.

On je dodao da je svaki dan bio upotpunjem određenim događajima u kojima su najviše uživali najmlađi sugrađani, te da će opština Pale ovakve i slične manifestacije uvijek podržavati.

Organizator manifestacije bila je Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo u saradnji sa opštinom Pale i Turističkim info-centrom Pale.