Sokolac: Završna priredba – kruna šestogodišnjeg boravka u vrtiću

U Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Sokolac, juče su predškolci i budući đaci prvaci sa svojim vaspitačicama održali završnu priredbi, koja je bila kruna rada, druženja i odrastanja u vrtiću sve ove godine.

Prema riječima v.d. diretkora Ustanove Spomenke Malović, ne treba vrijeme da se dijete zavoli.

– Iako sam provela samo godinu dana sa njima nije mi svejedno i moje emocije sve govore. Ovo je jedna divna generacija djece za koju vjerujem da će izrasti u prave i velike ljude- rekla je Malovićeva.

Od jaslica pa sve do danas, uz roditelje u vaspitanju mališana, bile su i vaspitačice za koje svi imaju riječi hvale. Snežana Dangubić vaspitačica „Zvončića“ je istakla da je ova proredba kruna šestogodisnjeg boravka djece u vrtiću.

– Malo je riječi kojim bih mogla da opišem sva iskustva, anegdote, nestašluke koje smo prošli zajedno. Mališanima ću poželjeti da budu uspješni u školi kao što su bili u vrtiću, da budu ponos škole kao što su bili naš ponos. Želim vam da odrastate kao prava djeca, srećno i zdravo uz puno osmijeha i lijepih trenutaka u životu. Hvala roditeljima na saradnji koja je bila izuzetna u svim prilikama – istakla je vaspitačica Sneža.

U narednom periodu slijedi odmor za mališane, prije nego se oglasi prvo školsko zvono u septembru.