U Policijskoj stanici Petrovo obilježena krsna slava MUP-a

Povodom obilježavanja krsne slave MUP-a Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, u Policijskoj stanici Petrovo, kao organizacionoj jedinici ministarsta, danas je služen parastos poginulim pripadnicima policije iz ove stanice, prislužene su svijeće i položeno cvijeće, nakon čega je obavljen obred osvećenja i lomljenja slavskog kolača.

„Ovo je prilika da odamo dužnu počast poginulim pripadnicima Policijske stanice Petrovo, Draganu i Milošu Mihajloviću i Jovi Stjepanoviću, te da se susretnemo sa članovima njihovih porodica. Takođe, tradicionalno okupimo naše penzionere i druge goste, sa kojima imamo odličnu saradnju“, istakao je komandir policijske stanice Petrovo Danilo Jeremić, naglasivši da je ovaj praznik obilježen je u povoljnom bezbjednosnom ambijentu.

On je uputio čestitke svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i zahvalio na saradnji kolegama i građanima opštine Petrovo, posebno naglasivši odličnu saradnju sa rukovodstvom opštine Petrovo i privrednicima iz ove lokalne zajednice.

Čestitku pripadnicima MUP-a Srpske uputili su i načelnik opštine Petrovo Ozren Petković i predsjednik Skupštine opštine dr Zoran Blagojević, koji su, skupa sa članovima porodica službenika Policijske stanice Petrovo koji živote ugradiše u temelje Republike Srpske, u znak sjećanja i zahvalnosti, položili cvijeće ispred spomen-ploče.